“Soldatei” din dovlecei

Printeaza

“Soldatei” din dovlecei din:  dovlecei, cascaval, pesmet, oua, sare, susan, ulei, verdeata, sos de iaurt si usturoi.

Ingrediente:"Soldatei" din dovlecei

  • 4 dovlecei
  • 100 g caşcaval
  • 100 g pesmet
  • 2 ouă
  • sare
  • seminţe de susan negru
  • ulei pentru prăjit

Pentru servit:

  • verdeaţă, după gust
  • sos de iaurt şi usturoi

 

Mod de preparare:

Intr-un vas gen tuci se pun aproximativ 200 ml ulei să se încingă.

Intre timp, se amestecă pesmetul cu caşcavalul ras, sare si seminţele de susan. Separat, în alt vas, se bat ouăle.

Se taie dovleceii bastonaşe care se trec prin ou şi amestec de pesmet.

Se prăjesc în ulei încins şi se scot pe şervete de hârtie.

Se servesc cu verdeaţă şi sos de iaurt şi usturoi.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.