Somon în crustă de migdale cu spaghete de legume
PrinteazaO reteta de somon in cursta de migdale cu spaghete de legume din: fileuri de somon, fulgi de migdale, sare, piper, ulei de masline, praz, morcov, telina, ardei gras, dovlecel si lamaie.
- 2 fileuri de somon, de 120 g fiecare
- 2 linguri de migdale (fulgi)
- sare
- piper
- 2 linguri ulei de masline
- 1/2 praz
- 1 morcov
- 1 telina (mica)
- 1/2 ardei gras rosu
- 1/2 ardei gras galben
- 1/2 dovlecel
- 1 lamaie
Mod de preparare:
Peştele se sărează, se piperează, se stropeşte cu zeamă de lămâie, iar apoi se înveleşte în fulgi de migdale (se presează cu mâna bine). Se dă la cuptorul încins la 180° şi se coace 15 minute.
Legumele se curăţă şi se taie fâşii (beţişoare); se călesc în ulei 5 minute, se adaugă sare şi piper. Se serveşte alături de legume şi orez.
Somon în crustă de migdale cu spaghete de legume
Pofta buna!