Somon în crustă de migdale cu spaghete de legume

Printeaza

O reteta de somon in cursta de migdale cu spaghete de legume din: fileuri de somon, fulgi de migdale, sare, piper, ulei de masline, praz, morcov, telina, ardei gras, dovlecel si lamaie.

Ingrediente:

  • 2 fileuri de somon, de 120 g fiecare
  • 2 linguri de migdale (fulgi)
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 praz
  • 1 morcov
  • 1 telina (mica)
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 dovlecel
  • 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Peştele se sărează, se piperează, se stropeşte cu zeamă de lămâie, iar apoi se înveleşte în fulgi de migdale (se presează cu mâna bine). Se dă la cuptorul încins la 180° şi se coace 15 minute.

Legumele se curăţă şi se taie fâşii (beţişoare); se călesc în ulei 5 minute, se adaugă sare şi piper. Se serveşte alături de legume şi orez.

Somon în crustă de migdale cu spaghete de legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.