Somon cu crusta de portocale si fistic

Printeaza

Somon cu crusta de portocale si fistic din: fistic, pesmet, ulei de masline, mustar iute, coaja de portocala, suc de portocale, somon cu piele, sare, piper.

 

Ingrediente:Somon_cu_crusta_de_portocale_si_fistic

  • 250 g fistic maruntit
  • 150 g pesmet
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de marar tocat
  • 2 linguri de mustar iute
  • 2 linguri de coaja de portocala rasa
  • 60 ml suc de portocale
  • 1 kg file de somon cu piele
  • sare si piper
  • 2 bucati de scandura de cedru tinute in apa doua ore

 

Mod de preparare:

Se incalzeste grillul (gratar cu capac) la temperatura medie. Amestacati fisticul cu pesmetul.

Din ulei, marar, mustar, coaja si suc de portocale faceti o pasta cu care ungeti bucatile de somon.

Presarati pestele cu amestecul de fistic si pesmet.

Stergeti scandura, ungeti-o cu ulei si asezati somonul cu pielea in jos.

Puneti scandura pe grill, lasati capacul si coaceti 15 minute.

Somon cu crusta de portocale si fistic

Somon_cu_crusta_de_portocale_si_fistic

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Somon in crusta crocanta

Somon in crusta crocanta

Somon in crusta crocanta din: pesmet, parmezan, sos pesto, somon. Ingrediente: 2 linguri cu pesmet 2 linguri cu parmezan ras 2 linguri cu sos pesto verde 2 fileuri de somon fasole verde sau mix de legume, pentru a servi   Mod de preparare: Intr-un castron, amestecă pesmetul, brânza şi sosul pesto. Aşaiă peştele într-o tavă […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.