Somon in crusta de susan
PrinteazaSomon in crusta de susan din: file de somon, zeama de lamaie, smantana, ghimbir, ulei de masline, sare, piper, seminte de susan, pasta wasabi si ulei.
- 4 bucati file de somon
- zeama de la 1 lamaie
- 200 ml smantana dulce
- 1 lingurita rasa de ghimbir
- 3 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- 3 linguri seminte de susan
- 3 lingurite seminte de susan negru
- 1 lingurita pasta wasabi
- 2 linguri ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Amesteci într-un castron mic zeama de lămâie, ghimbirul, uleiul de măsline, smântână dulce şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Speli bucăţile de somon şi le usuci cu prosoape absorbante. Combini seminţele de susan alb şi negru şi le aşezi pe o farfurie.
Ungi fiecare bucată de somon cu un strat subţire de pastă wasabi şi condimentezi cu sare şi piper. Treci bucăţile de peşte cu partea lată prin seminţele de susan, lăsând marginile fără. Le aşezi pe o tavă cu hârtie de copt unsă cu ulei şi le introduci în cuptorul preîncălzit, la foc mic, pentru 40-45 de minute.
Il serveşti alături de sosul de smântână şi o garnitură de cartofi.
Somon in crusta de susan
Pofta buna!
Incoming search terms:
- somon in crusta de susan
- somon in crusta