Somon cu ananas şi migdale

Printeaza

O reteta delicioasa de somon cu: ananas, porumb baby murat, capere, migdale, nuca, oregano uscat, sare, piper.

Ingrediente:Somon cu ananas şi migdale

  • 4 fileuri de somon
  • o conservă de ananas
  • un borcan cu porumb baby murat
  • o lingură cu capere
  • 100 g migdale
  • 100 g miez de nucă
  • două lin­guri cu oregano uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Jumătate din cantatea de migdale şi miez de nucă se macină şi se pune într-un castron. Se adaugă sare şi piper după gust, oregano uscat, puţin suc de ananas şi se amestecă. Pleurile de somon se spală, se şterg de apă cu un şervet absorbant şi se trec prin amestecul din castron.

Se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se împa­chetează în hârtie, se prinde cu scobitori ca să nu se desfacă la copt şi se introduc în cuptorul încins. Se coc la foc mediu până ce somonul papătă o culoare roz şi poate fi jpptruns cu dinţii unei fur­culiţe.

Se scot pe un platou şi se servesc alături de o salată din ananasul tocat mărunt, caperele, porumbul baby tăiat bucăţele, restul de migdale şi miez de nucă tocate mărunt.

Somon cu ananas şi migdale

Somon cu ananas şi migdale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.