Somon cu ciuperci si sparanghel
PrinteazaSomon cu ciuperci si sparanghel din: unt, file de somon, ciuperci, sparanghel, lapte de cocos, noodles, sare, piper, ardei rosu si seminte de susan negru.
- 2 linguri de unt
- 2 bucati file de somon
- 2 cesti de ciuperci
- 1/2 buchet de sparanghel
- 1 cutie lapte de cocos
- 1 punga de noodles
- 1 varf de cuțit de sare
- 1 varf de piper
- 2 linguri ardei rosu tocat
- 1 lingurita seminte de susan negru, pentru garnitura (opțional)
Mod de preparare:
Se topește untul intr-o tigaie la foc mare. Adaugați fileurile de somon, se condimenteaza cu sare și piper. Gatiti cate 3-4 minute pe fiecare parte. Scoateti din tigaie și acoperiti pentru a menține cald.
In tigaie adaugati ciupercile, ardeiul si sparanghelul taiat bucati potrivite si sotati aproximativ 3 minute. Asezonati cu sare si piper dupa gust.
Intre timp fierbeti noodles in lapte de cocos aproximativ 3 minute. Scurgeti laptele de cocos si transferati taiteii pe platouri. Serviti somonul cu ciuperci si sparanghel pe pat de noodles.
Garnistiti cu seminte de susan negru si mai adaugati dupa gust sare si piper.
Pofta buna!