Somon cu ciuperci si sparanghel

Printeaza

Somon cu ciuperci si sparanghel din: unt, file de somon, ciuperci, sparanghel, lapte de cocos, noodles, sare, piper, ardei rosu si seminte de susan negru.

Ingrediente:Somon cu ciuperci si sparanghel

  • 2 linguri de unt
  • 2 bucati file de somon
  • 2 cesti de ciuperci
  • 1/2 buchet de sparanghel
  • 1 cutie lapte de cocos
  • 1 punga de noodles
  • 1 varf de cuțit de sare
  • 1 varf de piper
  • 2 linguri ardei rosu tocat
  • 1 lingurita seminte de susan negru, pentru garnitura (opțional)

 

Mod de preparare:

Se topește untul intr-o tigaie la foc mare. Adaugați fileurile de somon, se condimenteaza cu sare și piper. Gatiti cate 3-4 minute pe fiecare parte. Scoateti din tigaie și acoperiti pentru a menține cald.

In tigaie adaugati ciupercile, ardeiul si sparanghelul taiat bucati potrivite si sotati aproximativ 3 minute. Asezonati cu sare si piper dupa gust.

Intre timp fierbeti noodles in lapte de cocos aproximativ 3 minute. Scurgeti laptele de cocos si transferati taiteii pe platouri. Serviti somonul cu ciuperci si sparanghel pe pat de noodles.

Garnistiti cu seminte de susan negru si mai adaugati dupa gust sare si piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.