Somon cu crema de branza si verdeata

Printeaza

Somon cu crema de branza si verdeata din: somon afumat, crema de branza, castravete, ceapa verde, marar, lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Somon_cu_crema_de_branza_si_verdeata

  • 12 felii somon afumat
  • 250 crema de branza
  • 150 g castravete
  • 3 fire ceapa verde
  • 4-5 fire de marar
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amestecaţi într-un castron crema de brânză cu mărarul tocat mărunt, ceapa curăţată, spălată şi tocată cât mai mărunt şi castrave­tele spălat şi dat pe răzătoarea mică. Potriviţi de sare şi piper după gust, omogenizaţi bine şi puneti câte 1 linguriţă din acest amestec pe fiecare felie de somon.

Rulaţi-le şi serviţi câte 3 rulouri la porţie, stropite cu zeamă de lămâie.

Somon cu crema de branza si verdeata

Somon_cu_crema_de_branza_si_verdeata

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Un aperitive delicios. Arata foarte bine somonul cu crema de branza. Big like!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.