Somon cu crema de branza si verdeata
PrinteazaSomon cu crema de branza si verdeata din: somon afumat, crema de branza, castravete, ceapa verde, marar, lamaie, sare si piper.
- 12 felii somon afumat
- 250 crema de branza
- 150 g castravete
- 3 fire ceapa verde
- 4-5 fire de marar
- 1 lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Amestecaţi într-un castron crema de brânză cu mărarul tocat mărunt, ceapa curăţată, spălată şi tocată cât mai mărunt şi castravetele spălat şi dat pe răzătoarea mică. Potriviţi de sare şi piper după gust, omogenizaţi bine şi puneti câte 1 linguriţă din acest amestec pe fiecare felie de somon.
Rulaţi-le şi serviţi câte 3 rulouri la porţie, stropite cu zeamă de lămâie.
Somon cu crema de branza si verdeata
Pofta buna!
Un aperitive delicios. Arata foarte bine somonul cu crema de branza. Big like!