Somon cu sos alb si paste

Printeaza

Somon cu sos alb si paste din: somon, spaghete, unt, piper, lapte, faina, parmezan, sare, busuioc.

Ingrediente:Somon cu sos alb si paste

  • 4 bucăţi file de somon
  • 400 g spaghete

Pentru sos:

  • 150g unt
  • piper verde
  • 300 ml lapte
  • o lingură făină
  • 100 g parmezan
  • sare
  • busuioc proaspăt

 

Mod de preparare:

Se iau bucăţile de somon, se feliază şi se condimentează cu sare si piper, apoi se rumenesc pe grătar.

Se pun pastele să fiarbă. Se scot în sită si se trec prin 50 g unt si se potrivesc cu sare.

Separat, se pregăteşte sosul alb. Se topeşte restul de unt, se adaugă făina cernută şi laptele fierbinte. Se condimentează cu sare şi piper şi se fierbe 3-4 minute.

Somonul se serveşte cu paste, sos alb, parmezan şi busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.