Somon cu spanac si sos tartar

Printeaza

Somon cu spanac si sos tartar din: somon, ulei, spanac, smantana, capere, sare, piper si lamaie.

Ingrediente:Somon_cu_spanac_si_sos_tartar

  • doua bucati de somon fara piele
  • o lingura ulei
  • 250 g spanac
  • 2 linguri smantana cu putina grasime
  • o lingurita capere
  • sare
  • piper
  • o lamaie

 

Mod de preparare:

Prăjeşte somonul pe grătar sau în tigaie, cu puţin ulei, 4 minute pe fiecare parte. Trage la tigaie spanacul (prefiert) în uleiul rămas de la somon şi condimentează cu sare şi piper.

Incălzeşte puţin smântână cu sucul de la o jumătate de lămâie şi cu capere.

Aşază spanacul pe farfurii, pune somonul alături şi toarnă puţin sos deasupra.

Somon cu spanac si sos tartar

Somon_cu_spanac_si_sos_tartar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.