Somon fript cu legume

Printeaza

Somon fript cu legume din: file de somon, dovlecel, rosii cherry, lamaie, patrunjel, ulei de masline, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Somon fript cu legume

  • 500 g file de somon
  • 1 dovlecel
  • 4-6 rosii cherry
  • 1 lamaie
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline
  • busuioc uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălăm bine fileurile de peşte şi le tamponăm cu un şerveţel. Le ungem cu ulei de măsline şi le presărăm cu busuioc uscat, sare şi piper.

Spălăm legumele. Tăiem dovlecelul pe lung, felii subţiri. Le ungem cu ulei de măsline şi le presărăm cu sare şi piper. Ungem roşiile cu puţin ulei.

Când grătarul este bine încins, punem legumele şi apoi peştele. Frigem somonul câte 10 minute pe fiecare parte. Feliile de dovlecel le frigem până se rumenesc uşor, iar roşiile până se înmoaie.

Montăm farfuriile. Punem un pat din felii de dovlecel, pe care aşezăm somon şi roşii. Ornăm cu sferturi de lămâie şi pătrunjel proaspăt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.