Stir-Fry de Porc cu Legume din: carne de porc, ulei de susan, ceapa rosie, usturoi, ardei iute, morcovi,ardei, ciuperci, broccoli, sare, piper, sos de soia, miere, sos de peste, apa, amidon de porumb. Stir-fry-ul de porc cu legume este un preparat rapid și sănătos, care combină aromele bogate ale bucătăriei asiatice cu prospețimea legumelor crocante. […]
Somon glazurat cu sos de mustar
PrinteazaSomon glazurat cu sos de mustar din: somon, maioneza, mustar, marar, zahar, suc de lamaie, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 fileuri de somon
- 3 linguri de maioneză
- 1 lingură de muştar granulat
- 1 lingură de mărar
- 1 1/2 linguriţă de zahăr brun
- 1 linguriţă suc de lămâie
- 1/2 linguriţă sare
- 1 vârf linguriţă de piper negru
Mod de preparare:
Incălzeşte cuptorul la 200°C. Intr-un vas mic, amestecă echivalentul a 3 linguri de maioneză, 1 lingură de muştar granulat, 1 lingură de mărar tocat, 1 1/2 linguriţă de zahăr brun şi 1 linguriţă de suc de lămâie.
Aşază 4 fileuri de somon crestate pe toată lungimea, a câte 120 g fiecare, pe o tavă de copt din metal, căptuşită cu o folie pentru gătit.
Asezonează cu 1/2 linguriţă de sare şi un vârf linguriţă de piper negru.
Intinde mixul cu maioneză peste fileuri. Lasă la cuptor 12-15 minute.
Somon glazurat cu sos de mustar
Pofta buna!
Fursecuri de Crăciun – Deliciul Sărbătorilor
Fursecuri de Crăciun – Deliciul Sărbătorilor din: unt, zahar pudra, oua, extract de vanilie, faina, pastaie de vanilie, sare, nuca, stafide, zahar pudra. Ingrediente: 200 g unt la temperatura camerei 150 g zahăr pudră 2 ouă 1 linguriță extract de vanilie 400 g făină 1/2 linguriță praf de copt O păstaie de vanilie (opțională) […]