Somon la grătar

Printeaza

O reteta delicioasa de somon la gratar cu: ulei de masline, broccoli, lamaie, rosii cherry, sos de soia, sare, piper.

Ingrediente:Somon la grătar

  • 500 g file de somon
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 bucheţel de broccoli
  • 2 lămâi
  • roşii cherry
  • curry
  • sos soia
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se încinge foarte bine grătarul. Se pun fileurile de somon pe grătar. Se frig timp de 10 minute pe fiecare parte. Se asezonează apoi cu sare, piper şi curry.

Separat, se fierbe apă cu sare. Când clocoteşte, se adaugă bucheţelele de broccoli. Se fierb timp de 5 minute.

Se servesc stropite cu ulei de măsline şi cu lămâie, alături de feliuţe de roşii cherry.

Peştele se aşază pe platou  lângă legume şi se stropeşte cu sos de soia.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.