Somon in crusta crocanta

Printeaza

Somon in crusta crocanta din: pesmet, parmezan, sos pesto, somon.

Ingrediente:Somon in crusta crocanta

  • 2 linguri cu pesmet
  • 2 linguri cu parmezan ras
  • 2 linguri cu sos pesto verde
  • 2 fileuri de somon
  • fasole verde sau mix de legume, pentru a servi

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amestecă pesmetul, brânza şi sosul pesto. Aşaiă peştele într-o tavă 1 tapetată cu hârtie de copt şi acoperă-l cu amestecul verde. Pune-l într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coace-l în cuptorul preîncălzit la 200°C, timp de 12-15 minute.

Serveşte peştele cald, alături de legume fierte, după preferinţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.