Somon in crusta de migdale

Printeaza

Somon in crusta de migdale din: migdale neprăjite, somon, ulei pentru prăjit, sare, piper.

Ingrediente:Somon_in_crusta_de_migdale

  • 150 g migdale neprăjite
  • 4 bucăţi somon
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Migdalele uşor mărunţiie se rumenesc în tigaie pentru 10-15 minute. Apoi, se lasă un pic la răcit si se râsnesc foarte fin.

Se cerne făina de migdale si se ames­tecă cu sare si piper. Se trece pestele prin acest amestec . si se prăjeşte. Se scoate pe şervete de hârtie.

Somon in crusta de migdale

Somon_in_crusta_de_migdale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.