Într-un aparat pentru gătit la aburi, fierbe somonul până este gata, aproximativ 50-60 minute, sau până când peştele se înţeapă uşor când îl testăm cu furculiţa.
Scoate şi dă deoparte. Tot în aparat, fierbe morcovul, aproape 10 minute, până este puţin moale.
Adaugă ţelina, ceapa, usturoiul şi varza roşie şi mai lasă 2-3 minute la fiert, până ce toate legumele devin moi.
Într-un bol încăpător, pentru servit, amestecă somonul şi legumele. Adaugă ceapa tocată.
Somon la aburi cu ghimbir din: file de somon, lamaie, ardei, ghimbir, otet, sos, sparanghel. Ingrediente: 2 fileuri de somon (250g) 1 lămâie 1 ardei iute mic 1 lingură de ghimbir ras 1 lingură de oţet din orez 2 linguri de sos Hoisin 300 g de sparanghel Mod de preparare: Se umple wokul cu apă […]
Mousse de somon din: file de somon, sos de rosii, ulei, iaurt, lamaie, sare, piper. Ingrediente: sare piper 200 g file de somon 1 lingură sos de roşii zeama de la 1/2 lămâie 50-75 g iaurt 1 linguriţă ulei măsline Mod de preparare: Se sărează şi se piperează 200 g file de somon, după care […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.