Somon cu mazare

Printeaza

Somon cu mazare din: medalioane de somon, sare, piper, boia, conopida, porumb, mazare, unt, morcovi, marar si rosii.

 

Ingrediente:

pentru garnitura:

  • 250 g conopida
  • 250 g porumb dulce
  • 300 g mazare proaspata
  • 100 g unt
  • 2-3 morcovi
  • o legatura marar
  • 3-4 rosii

 

Mod de preparare:

Medalioanele de somon se condimentează cu sare, piper şi boia, se ung cu puţin unt topit şi se lasă la frigider.

Separat, mazărea, morcovii şi conopida se pun să fiarbă în apă cu sare.

Se lasă să fiarbă aproximativ 40 de minute şi, după aceea, se scot în sită şi se lasă la scurs.

Porumbul fiert în prealabil se desface de pe cocean şi, împreu­nă cu legumele fierte, se înăbuşă în untul topit.

Se condimentează cu sare şi piper. Separat, se încinge grătarul şi se aşază medalioanele de somon.

Se lasă să se rumeneasă pe am­bele părţi şi se servesc împreună cu legumele gratinate.

Se ornea­ză cu felii de roşii şi frunzuliţe de mărar proaspăt.

 

Somon cu mazare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.