Supa minestrone cu carne din: fasole uscata, piper, sare, supa de pui, ulei, rosii, orez, carnati, telina, ceapa, morcov, unt, varza, parmezan. Un preparat original din Italia, usor de preparat, delicios si sanatos. timp de preparare 15 minute, timp de gatire 80 minute, 2-3 portii Ingrediente: 450gr fasole uscata Piper proaspat macinat dupa gust Sare […]
Somon pane cu sos de limette
PrinteazaSomon pane cu sos de limette din: cartofi, sare, fileuri de somon, piper, oua, faina, ulei, pesmet, limette, zahar, lapte si smantana.
Ingrediente:
- 800 g cartofi
- sare
- 4 fileuri de somon (a cca 150 g)
- piper
- 2 ouă
- 3 linguri făină
- 80 g pesmet
- 3 linguri ulei
- 2 limette
- 1 lingură zahăr
- 200 ml lapte
- 2 linguri smântână
Mod de preparare:
spala cartofii si se fierb in apa cu sare circa 25 de minute. sareaza si se pipereaza pestele. bat ouale; se tavaleste pestele mai intai prin faina, apoi prin oua batute si in cele din urma prin pesmet.
incinge uleiul si se prajesc fileurile circa 3 minute pe fiecare parte. scot si se pastreaza la cald.
decojesc limettele şi se îndepărtează pieliţele. păstrează sucul rezultat. lasă să se caramelizeze zahărul şi se stinge cu sucul de limette; se adaugă feliile de limette.
scurg cartofii şi se decojesc. Se pasează şi se adaugă laptele şi smântână; se sărează şi se piperează. Peştele se serveşte cu piure de cartofi şi sos de limette.
Somon pane cu sos de limette
Poftă bună!
Pui cu paste si sos de branza din: vin alb, ulei de masline, suc de lamaie, coaja de lamaie, sare, piper, usturoi, piept de pui, unt, faina, sare, mustar, lapte, galbenus, coaja si suc de lamaie, verdeata, smantana, paste, parmezan. 6-8 portii Ingrediente marinata: 120ml vin alb 30ml ulei de masline 30ml suc de lamaie […]