Somon pe pat de spanac cu rosii

Printeaza

Somon pe pat de spanac cu rosii din: somon, spanac, rosii, unt, sare.

 

Ingrediente:Somon pe pat de spanac cu rosii

  • 100 g somon
  • 1 legătură spanac
  • câteva roşii cherry
  • 50 g unt 80% grăsime
  • sare de mare

 

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se topeşte untul, apoi se adaugă spanacul, se condimentează şi se lasă pe foc 2-3 min., până se înmoaie uşor.

Se scoate pe o farfurie, apoi se adaugă în tigaie roşiile cherry, în altă tigaie încinsă se pune somonul condimentat şi se rumeneşte uşor câteva minute.

Pe un platou se pune spanacul, se adaugă somonul şi roşiile cherry şi se serveşte.

 

 

 

Somon pe pat de spanac cu rosii

 

Gujon de Somon Pane cu Semințe: Crocant și Aromat

Gujon de Somon Pane cu Semințe: Crocant și Aromat din: file de somon, faina, oua, pesmet, seminte de susan, seminte de in, seminte de mac, sare, piper, ulei de masline. Descoperă o nouă față a somonului cu această rețetă de gujon crocant, o reinterpretare savuroasă a clasicului file de somon. Prin îmbrăcarea într-un mix de […]

Somon cu Crustă de Ierburi la Air Fryer

Somon cu Crustă de Ierburi la Air Fryer din: fileuri de somon, ulei de masline, rozmarin, cimbru, patrunjel, sare, piper, lamaie. Această rețetă îmbină simplitatea cu nutriția, oferind un fel de mâncare bogat în omega-3, proteine și antioxidanți, fără a compromite gustul sau textura. Descoperiți cum să transformați o bucată de somon obișnuită într-un festin

retete

Paste cu Somon, Lămâie și Capere: Ușor de Pregătit

Paste cu Somon, Lămâie și Capere: Ușor de Pregătit: Ușor de Pregătit din: paste, somon afumat, zeama si coaja de lamaie, capere, smantana, piper negru, sare, patrunjel. Această rețetă de paste cu somon afumat, lămâie și capere este o combinație excepțională de arome și texturi. Somonul afumat aduce o notă de lux și savoare, în […]

Andive Umplute cu Somon și Ouă de Prepeliță

Andive Umplute cu Somon și Ouă de Prepeliță din: andive, somon, oua de prepelita, smantana, marar, sare, piper. Andivele umplute reprezintă o alegere perfectă pentru un aperitiv sau o gustare elegantă, cu arome proaspete și texturi bogate. Această rețetă aduce împreună ingrediente de calitate, cum ar fi somonul fumé, ouăle de prepeliță și andivele crocante, […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.