Somon cu rosii

Printeaza

Somon cu rosii din: somon, fasole, rosii, cartofi, lamaie, mustar, sare, piper.

Ingrediente:Somon cu rosii 

  • 500 g cartofi
  • 150 g fasole verde
  • 100 g roşii
  • 300 g somon
  • lamaie
  • mustar
  • ceapa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbe 500 g cartofi timp de 10 minute. Scurge de lichid conserva de 150 g fasole verde, trece rapid sub jet de apă rece şi aşază în bolul cu cartofii. Adaugă 100 g roşii, tăiate în două, 300 g somon afumat, tăiat făşii.

Combină 1/2 lingură muştar cu boabe întregi, 1/2 lingură muştar de Dijon, 1/2 linguriţă miere, zeama şi coaja răzuită de la 1 lămâie.

Potriveşte gustul de sare şi piper şi adaugă treptat 2 linguri ulei de măsline. Adaugâ o legătură ceapă verde, tocată mărunt.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Cum se prepara Tartar de ton si somon cu avocado

Cum se prepara Tartar de ton si somon cu avocado (VIDEO)

Tartar de ton si somon cu avocado: Vezi si: Tartar de sparanghel Tartar de somon si avocado Somon tartar Cum se prepara Tartar de ton si somon cu avocado: Citesti si: Biftec tartar cu capere Tartar de somon cu capere si castravete Biftec tartar cu mustar   Pofta buna! Poate te intereseaza si: Tartar de […]

Somon cu sos de marar

Somon cu sos de marar

Somon cu sos de marar din: somon, ulei, lamaie, iaurt, marar, capere, parmezan, sare, piper. Ingrediente: lamaie 1 lingură ulei de măsline sare piper 4 fileuri de somon Pentru sos: 200 g iaurt cremos 2 legături mărar verde 1 lingură capere zeama de la o lămâie 50 g parmezan ras 2 linguri ulei de măsline […]

Placintele cu somon afumat

Placintele cu somon afumat din: somon, oua, faina, lapte, coriandru, sare. Ingrediente: 500 g somon coriandru 150 ml lapte oua 2 linguri faina sare ulei   Mod de preparare: Se toacă mărunt 500 g somon fără piele şi oase şi se adaugă 3 linguri de coriandru verde tocat, 150 ml lapte şi 2 albuşuri bătute […]

Frittata cu somon

Frittata cu somon

Frittata cu somon din: cartofi, somon, unt, oua, smantana, marar, rucola, sare, piper. Ingrediente: 200 g cartofi albi 100 g somon afumat 50 g unt 6 ouă 50 g smântână 1 lingură mărar tocat frunze de rucola sare de mare piper negru   Mod de preparare: Cartofii se pun la fiert în apă cu sare, […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.