Somon cu salată de ţelină

Printeaza

Somon cu salata de telina din: telina, maioneza, mustar, somon, piper, lamaie, vin, sare si ulei.

Ingrediente:

  • 1 ţelină mare
  • 200 grame de maioneză
  • 1 linguriţă de muştar
  • 4 felii de somon proaspăt
  • piper boabe roşu şi pudră alb/negru
  • 1 lămâie
  • 1 pahar de vin alb
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Somon cu salată de ţelină: Se ia o  folie de gătit, pe care apoi o ungi cu ulei pe care se aşează feliile de somon.

În paralel, se pregăteşte un amestec de zeamă de lămâie, sare, piper şi vin alb care se toarnă peste peşte. La final, produsul astfel obţinut se închide ermetic şi se bagă la cuptor.

În continuare trebuie preparată salată, astfel.

Telina rasă sau tăiată bastonaşe subţiri se amestecă bine cu maioneza, muştarul, sarea şi piperul după gust. Peşte şi salata se servesc.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.