Somon salbatic cu legume
PrinteazaSomon salbatic cu legume din: somon, ardei, rosii, conopida, morcovi, porumb.
- 500 g somon (salbatic) congelat
- 1 ardei capia
- 5-6 roşii cherry
- conopidă
- 2 morcovi
- 1 porumb copt
- sare
- busuioc
- ulei
Mod de preparare:
Somonul se decongelează în frigider, se scurge apa rezultată, se ţine în 2 linguri ulei măsline, zeama de lămâie, sare şi busuioc pentru 30 de minute, la rece, apoi se frige pe tigaia unsă cu o lingură ulei măsline.
Morcovul şi conopida se fierb 10 şi respectiv 5 minute în apă cu sare. Fâşiile de ardei, roşiile şi porumbul se frig pe grill. Se pune pe farfurie bucata de somon, alături legume şi se asezonează cu busuioc.
Pofta buna!