Supă Cremă de Mazăre: O Supa Sănătoasă din: mazare, ceapa, usturoi, cartofi, supa, ulei, sare, piper, smantana, patrunjel. Supa cremă de mazăre este un deliciu culinar care combină savoarea bogată a mazării proaspete sau congelate cu textura cremoasă a cartofilor și o notă subtilă de ceapă și usturoi. Acest preparat este nu doar un festin […]
Somon cu sos alb si tarhon
PrinteazaSomon cu sos alb si tarhon din: file de somon, sare, piper, unt, faina, lapte, nucsoara si tarhon.
Ingrediente:
- 4 bucati file de somon
- sare
- piper negru macinat
- 25 g unt
sos:
- 75 g unt
- 2 lingurite faina
- 350 ml lapte
- sare
- un praf nucsoara
- o legatura tarhon
Mod de preparare:
condimentează bucăţile de somon cu sare şi piper măcinat. Se ung cu unt şi se lasă câteva minute la macerat.
prepară, între timp, sosul. Se topeşte untul, se adaugă făina cernută şi sare. Se încălzeşte laptele şi se toarnă peste unt şi făină.
amestecă uşor să nu se prindă.
Spre final, se adaugă nucşoara şi tarhonul. Se pun bucăţile de somon în folie de aluminiu şi se coc în cuptorul încins în prealabil.
servesc cu sosul alb cu tarhon şi se ornează cu frunze proaspete de tarhon.
Somon cu sos alb si tarhon
Pofta buna!
Ceai de Coada-Calului cu Ghimbir și Lemongrass
Ceai de Coada-Calului cu Ghimbir și Lemongrass din: coada calului, ghimbir, lemongrass, apa. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe inedite, ceaiul de Coada-Calului combinat cu ghimbir și lemongrass este alegerea perfectă. Această rețetă captivantă este ideală pentru momentele în care aveți nevoie de o revigorare a corpului și a minții, oferind o băutură plină de […]