Somon cu sos de legume
PrinteazaO reteta de somon cu sos de legume din: somon afumat, castraveti, rosii, lime, ceapa rosie, sare, piper, patrunjel, ulei de masline si paine.
- 8 felii subtiri (200 g ) de somon afumat
- 640 g castraveti
- 8 rosii mici
- 8 cepe rosii mici
- 4 lime
- sare
- piper
- 1 lingura patrunjel tocat
- 4 linguri ulei de masline
- 4 felii de paine
Mod de preparare:
Se spala rosiile. Se curata cepele si o treime din ele se taie inele. Restul se taie cubulete, la fel si rosiile si castravetii curatati de coaja. Se pun toate legumele intr-un castron, se adauga patrunjelul, sucul de la 1 lamaie si se asezoneaza cu sare si piper.
Se repartizeaza sosul de legume pe farfurii, se stropeste cu ulei de masline si se pun deasupra feliile de somon afumat si feliile de lamaie.
Somon cu sos de legume
Pofta buna!