Steak de Somon cu Unt și Lămâie din: fileuri de somon, unt, suc si coaja de lamaie, sare, piper, ulei. Descoperiți secretul unei mese elegante și pline de savoare cu această rețetă de steak de somon, acompaniat de un topping generos de unt cu lămâie și marar. Perfect echilibrat între gustul bogat al somonului și […]
Somon cu sparanghel si telina
PrinteazaSomon cu sparanghel si telina din: somon, telina, morcov, ulei, trufe, cuisoare, smantana, lamaie, cimbru, sparanghel.
- 500 g file de somon proaspăt
- 500 g ţelină
- 1 morcov
- 2 linguri de ulei de trufe
- 1 lingură de ulei de măsline
- 2 trufe al ou
- 3 cuişoare pisate
- 3 linguri de smântână grasă
- cimbru
- sare si piper
- 1/2 lămâie
- câteva tije de sparanghel din conservă
Mod de preparare:
Carnea de somon se lasă la scurs, învelită cu un prosop de hârtie. Ţelina şi morcovul se toacă mărunt şi se pasează la blendercu oul, smântână, uleiul de trufe şi condimentele.
La final, se adaugă în piure trufele tocate. Se încinge într-o tigaie uleiul de măsline şi se prăjesc fileurile de somon.
Se adaugă apoi tijele de sparanghel şi se călesc puţin.
Se condimentează după gust, se presară cimbru şi se servesc fierbinţi, cu piure de ţelină şi lămâie.
Somon cu sparanghel si telina
Platou de Tartine cu Somon Fume
Platou de Tartine cu Somon Fume din: somon fume, paine, crema de branza, marar, lamaie, capere, patrunjel, sare, piper. Pentru momentele când căutați să impresionați cu o ofertă culinară elegantă și rafinată, tartinele cu somon fumé reprezintă o selecție inspirată. Combinația de somon fumé, cremă de brânză fină și verdeață proaspătă, accentuată de un strop […]
Blinii de Hrișcă cu Somon Afumat
Blinii de Hrișcă cu Somon Afumat din: hrisca, faina, oua, lapte, drojdie, zahar, sare, ulei, somon afumat, smantana, marar. Redescoperă clasica rețetă rusească de blinii, într-o variantă modernă și sănătoasă, folosind făina de hrișcă. Această reinterpretare îmbină gustul unic al hrișcii cu textura fină a somonului afumat și prospețimea smântânei, oferind o experiență culinară rafinată […]
Pofta buna!