Somon la Cuptor cu Miere și Muștar – Deliciu Dulce-Picant din: file de somon, miere, mustar dijon, ulei de masline, sare, piper, coaja de lamaie, patrunjel, cimbru. Vă invităm să descoperiți o rețetă savuroasă și ușor de preparat: somonul la cuptor cu miere și muștar. Această combinație de ingrediente dulci și picante adaugă un plus […]
Somon cu taitei
PrinteazaSomon cu taitei: Setează cuptorul la 230°C. Până când se încălzeşte, căptuşeşte cu folie de aluminiu o tavă adâncă. Unge-o cu puţin ulei.
Condimentează 4 fileuri de somon dezosat (în total ar trebui să cântărească circa jumătate de kilogram) cu un mix dintr-o 1/2 linguriţă de sare şi un vârf de linguriţă de piper negru măcinat.
Aşază în tava de copt bucăţile de peşte şi lasă-le în cuptor pentru 12-15 minute.
Intre timp, prepară 230 g de tăiţei cu ouă, conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Scurge-i bine şi adaugă peste ei coaja rasă de la o lămâie, 2 linguri de suc de lămâie, 2 linguri de unt, 1 linguriţă de ulei de măsline extravirgin, 1 1/2 linguriţă de seminţe de mac, 1/2 linguriţă de sare şi puţin piper negru măcinat.
Somon cu taitei
Pofta buna!
poate iti place si:
Somon la Gratar cu Mustar și Miere: Deliciul Dulce-Picant
Somon la Gratar cu Mustar și Miere: Deliciul Dulce-Picant din: fileuri de somon, mustar de dijon, miere, ulei de masline, usturoi, sare, piper, patrunjel. Această rețetă de Somon la Grătar cu Sos de Mustar și Miere reprezintă un amestec perfect între aromele dulci și picante, transformând somonul într-o bucată de artă culinară. Cu o crustă […]
Pofta buna!
am notat tot 🙂