Somon cu taitei

Printeaza

Somon cu taitei: Setează cuptorul la 230°C. Până când se încălzeşte, căptuşeşte cu folie de alu­miniu o tavă adâncă. Unge-o cu puţin ulei.

Condimentează 4 fileuri de somon dezosat (în total ar trebui să cântărească circa jumătate de kilogram) cu un mix dintr-o 1/2 linguriţă de sare şi un vârf de linguriţă de piper negru măcinat.

Aşază în tava de copt bucăţile de peşte şi lasă-le în cuptor pentru 12-15 mi­nute.

Intre timp, prepară 230 g de tăiţei cu ouă, conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Scurge-i bine şi adaugă peste ei coaja rasă de la o lămâie, 2 linguri de suc de lămâie, 2 linguri de unt, 1 linguriţă de ulei de măsline extravirgin, 1 1/2 linguriţă de seminţe de mac, 1/2 linguriţă de sare şi puţin piper negru măcinat.

 

Somon cu taitei

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Retete Peste

Somon la Cuptor cu Miere și Muștar – Deliciu Dulce-Picant

Somon la Cuptor cu Miere și Muștar – Deliciu Dulce-Picant din: file de somon, miere, mustar dijon, ulei de masline, sare, piper, coaja de lamaie, patrunjel, cimbru. Vă invităm să descoperiți o rețetă savuroasă și ușor de preparat: somonul la cuptor cu miere și muștar. Această combinație de ingrediente dulci și picante adaugă un plus […]

Somon la Gratar cu Mustar și Miere: Deliciul Dulce-Picant

Somon la Gratar cu Mustar și Miere: Deliciul Dulce-Picant din: fileuri de somon, mustar de dijon, miere, ulei de masline, usturoi, sare, piper, patrunjel. Această rețetă de Somon la Grătar cu Sos de Mustar și Miere reprezintă un amestec perfect între aromele dulci și picante, transformând somonul într-o bucată de artă culinară. Cu o crustă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. am notat tot 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.