Somon tartar
PrinteazaSomon tartar din: ceapa, telina, avocado, somon, mustar, ulei, suc de lamaie, miere, marara, sare, piper, rosii, pesmeti.
- 2 cepe verzi
- 2 fire ţelină
- 1 avocado
- 200 g somon afumat
- 4 linguri muştar
- 4 linguriţe ulei
- 2 linguri suc de lămâie
- 1 lingură miere
- 2 linguriţe mărar
- sare
- piper
- 2 roşii
- 8 pesmeţi cu chimen
Mod de preparare:
Se taie cubuleţe ceapa, ţelina, avocado şi somonul. Se amestecă muştarul cu uleiul, sucul de lămâie, mierea, mărarul, sare şi piper. Se lasă să se marineze înăuntru legumele cu somon 15 minute.
Roşiile se taie felii. Se aşază pe pesmeţi şi se repartizează deasupra compoziţia de somon.
Somon tartar
Pofta buna!