Somon tartar

Printeaza

Somon tartar din: ceapa, telina, avocado, somon, mustar, ulei, suc de lamaie, miere, marara, sare, piper, rosii, pesmeti.

Ingrediente:Somon_tartar

  • 2 cepe verzi
  • 2 fire ţelină
  • 1 avocado
  • 200 g somon afumat
  • 4 linguri muştar
  • 4 linguriţe ulei
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 1 lingură miere
  • 2 linguriţe mărar
  • sare
  • piper
  • 2 roşii
  • 8 pesmeţi cu chimen

 

Mod de preparare:

Se taie cubuleţe ceapa, ţelina, avocado şi somonul. Se amestecă muştarul cu uleiul, sucul de lămâie, mierea, mărarul, sare şi piper. Se lasă să se marineze înăuntru legumele cu somon 15 minute.

Roşiile se taie felii. Se aşază pe pesmeţi şi se repartizează deasupra compoziţia de somon.

Somon tartar

Somon tartar

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.