Somon umplut cu branza

Printeaza

O reteta de somon umplut cu branza din: fileuri de somon, suc de lamaie, branza, marar, arpagic verde, cimbrisor, sare si piper.

Ingrediente:Somon umplut cu branza

  • 6 fileuri de somon fără piele
  • sucul de la 1 lămâie
  • 6 bucăţi de brânză tip Emmentaler
  • câteva fire de mărar
  • câteva fire de arpagic verde
  • 1 rămurică de cimbrişor
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Potriviţi de sare şi de piper fileurile de somon. Spălaţi firele de arpagic verde şi cimbrişorul. Tăiaţi arpagicul bucăţi şi tocaţi cimbrişorul. Faceţi cu un cuţit ascuţit o tăie­tură în formă de buzunar în fiecare file de somon, însă fără a-l tăia de tot.

Umpleţi buzunarul format cu arpagic verde, feliile de brânză, cimbrişorul şi un fir de mărar mărunţit. Inchideţi fileurile prin presare uşoară şi stro- piţi-le cu sucul de lămâie. înfăşuraţi-le cu folie de staniol şi băgaţi-le în cuptorul încins în prealabil la 200°C, timp de 15 minute.

Când sunt gata, aranjaţi-le pe farfurii, ornându-le cu alte fire de mărar şi de arpa­gic verde.

Somon umplut cu branza

Somon umplut cu branza

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.