Somon umplut

Printeaza

Somon umplut din: salata, radicchio sau lollo rosso, smantana, lamaie, hrean, carne de raci, sare, piper, somon afumat, marar.

Ingrediente:Somon umplut

  • 12 frunze de salată, de ex. salată verde, radicchio sau lollo rosso
  • 150 ml smântână dulce
  • 1 lingură de zeamă de lămâie
  • 4 linguriţe de hrean (din borcan)
  • 350 g carne de raci
  • sare
  • piper
  • 8 felii de somon afumat
  • câteva crenguţe de mărar

 

Mod de preparare:

Se spală frunzele de salată, se usucă bine prin tamponare şi se distribuie pe patru farfurii.

Se bate smântână, se adaugă zeamă de lămâie după gust şi se amestecă cu hreanul.

La amestecul de smântână şi hrean se adaugă carnea de raci, apoi se asezonează cu sare şi piper după gust.

Se distribuie întregul amestec pe feliile de somon, care se rulează apoi şi se fixează cu scobitori. La final, rulourile se aranjează pe farfurii şi se decorează cu mărar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.