Sorbet de cacao

Printeaza

Sorbet de cacao din: ciocolata, cacao, zahar de mesteacan, cacao, apa minerala.

Ingrediente:

  • 200 g ciocolată 70% cacao
  • 150 g zahăr de mesteacăn
  • 75 g cacao amară
  • 500 ml apă minerală

 

Mod de preparare:

Sorbet de cacao: Diluaţi cacaua amară cu puţină apă minerală (luată din cei 500 ml) într-o cratiţă.

Adăugaţi restul, precum şi zahărul de mesteacăn şi încălziţi arrjes-tecul ca să obţineţi un preparat foarte omogen.

Adăugaţi ciocolata ruptă în bucăţele, amestecaţi ca să se topească.

Lăsaţi să se răcească, apoi turnaţi într-un recipient pentru gheaţă gol şi ţineţi aproximativ 3 ore la congelator, amestecând în fiecare oră cu o lingură ca să nu se formeze aşchii de gheaţă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Scrumbie la Cuptor cu Legume

scrumbii, morcovi, dovlecei, arei, ceapa, usturoi, rosii, ulei, sare, piper, cimbru, rozmarin, zeama de lamaie, patrunjel. Acest fel de mancare nu doar că îmbogățește masa de prânz sau de cină cu un gust deosebit, dar este și o sursă excelentă de acizi grași Omega-3. Perfectă pentru o seară în […]

Pui cu Sos de Zbârciogi și Smântână

Zbârciogii sunt ciuperci deosebit de aromate, apreciate pentru textura lor unică și gustul intens. În combinație cu smântâna și puiul fraged, acest preparat oferă o simfonie de arome și texturi care vă vor cuceri papilele gustative. Reteta Pui cu Sos de Zbârciogi și Smântână Ingrediente 4 bucăți piept […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.