Sorbet de capsuni cu lamaie

Printeaza

Sorbet de capsuni cu lamaie din: căpşuni, zahăr, zeama de lamaie, apa.

 

Ingrediente:

  • 400 g căpşuni
  • 200 g zahăr
  • zeama de la 2 lămâi
  • 400 ml apă

 

Mod de preparare:

Pui pe foc apa cu zahărul şi îl fierbi aproximativ 10-12 minute, îl dai deoparte şi îl laşi la răcit, apoi îl dai la frigider.

Speli căpşunile, le cureţi de codiţe şi le mixezi în blender cu zeama de lămâie, torni siropul de la frigi­der şi mixezi în continuare.

Dacă vrei să obţii un sorbet fin, poţi sfrecura compoziţia, apoi dai vasul ta congelator.

Din oră în oră, îl scoţi şi mixezi pen tru a zdrobi aşchiile de gheaţă.

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. vreau si eu din sorbetul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.