Sorbet de coacaze negre

Printeaza

Sorbet de coacaze negre din: cocaze, zahar, lamaie, portocala, apa, dulceata de cirese.

 

Ingrediente:

  • 500 g coacăze
  • 150 g zahăr sucul a câte o jumătate de lămâie şi portocală
  • 6 linguri apă
  • un borcan dulceaţă de cireşe

 

Mod de preparare:

mixează fructele si, apoi, se strecoară sucul. Se pun într-o cratită zahărul, apa si sucurile citricelor.

lasă pe foc 3 minute la foc mic, se retrage, se lasă un pic să se răcorească si apoi se amestecă cu sucul strecurat.

După răcirea completă, se pune amestecul la frigider pentru trei ore. Se serveşte în cupe alături de dulceaţă de cireşe.

Sorbet de coacaze negre

Sorbet de coacaze negre

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Pavlova cu Fructe de Pădure și Cremă de Mascarpone

Pavlova cu Fructe de Pădure și Cremă de Mascarpone din: albusuri de ou, zahar pudra, otet alb, extract de vanilie, amidon de pormb, smantana, mascarpone, fructe de padure.   Ingrediente: 4 albușuri de ou 250 g zahăr pudră 1 linguriță oțet alb 1 linguriță extract de vanilie 1 linguriță amidon de porumb 200 ml smântână […]

Salata de toamna cu branza

Salata de toamna cu branza din: unt, nuci, mix de salata, ceapa rosie, ulei de masline, otet, suc de lamaie, mustar dijon, sare, piper, para, branza. Reteta low carb Ingrediente: 2 linguri unt 60gr nuci maruntite 300gr mix de salata 1/4 ceapa rosie, feliata 30ml ulei de masline 2 lingurite otet 2 lingurite suc de […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Mi-ai facut pofta, n-am facut pana acum sorbet, poate-mi iese si mie 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.