Sorbet de cacao

Printeaza

Sorbet de cacao din: ciocolata, cacao, zahar de mesteacan, cacao, apa minerala.

Ingrediente:Sorbet de cacao

  • 200 g ciocolată 70% cacao
  • 150 g zahăr de mesteacăn
  • 75 g cacao amară
  • 500 ml apă minerală

 

Mod de preparare:

Diluaţi cacaua amară cu puţină apă minerală (luată din cei 500 ml) într-o cratiţă. Adăugaţi restul, precum şi zahărul de mesteacăn şi încălziţi arrjes-tecul ca să obţineţi un preparat foarte omogen.

Adăugaţi ciocolata ruptă în bucăţele, amestecaţi ca să se topească. Lăsaţi să se răcească, apoi turnaţi într-un recipient pentru gheaţă gol şi ţineţi aproximativ 3 ore la congelator, amestecând în fiecare oră cu o lingură ca să nu se formeze aşchii de gheaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.