Sorbet de pepene cu fistic

Printeaza

Sorbet de pepene cu fistic din: pepene, fistic, fulgi de ciocolata, zahar, rom.

Ingrediente:Sorbet de pepene cu fistic

  • 100 g fulgi de ciocolată
  • 70 g fistic, puţii pisat
  • 1/2 pepene roşu (1/5 kg)
  • zahăr
  • 40 ml rom alb

 

Mod de preparare:

Taie pepenele în felii, îndepărteaza seminţele şi coaj pune miezul într-un blender. Pasează până obţii un piure. Adaugă zahăr şi rom după gust. Adaugă în acest piure fulgii de ciocolată şi fisticul.

Toarnă compoziţia într-o tavă de chec mare, tapetată cu folie.

Congelează timp de cel puţin 6 ore, apoi scoate pe un platou, întoarce şi îndepărtează folia. Lasă la temperatura camerei 10 minute, apoi taie în felii şi serveste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.