Sorbet din agrişe, socată şi vodcă

Printeaza

Gustul acrişor al agrişelor se completează de minune cu parfumata şocată. Un desert foarte light!

Pune într-o cratiţă 500 g agrise, 130 ml socată şi 150 ml apă şi tine la foc mic până când agrişele se înmoaie bine. Trece acest amestec prin sită, lasă să se răcească, apoi dă la frigider.

Adaugă în amestecul de fructe 130 ml vodcă, toarnă într-un vas de plastic cu capac şi dă la congelator 5 ore. La fiecare oră, bate sorbetul cu un mixer electric, ca să nu se formeze cristale de gheaţă. Serveşte cu frunze de mentă.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.