Sorbet de pepene galben cu miere

Printeaza

Sorbet de pepene galben cu miere din: cantalup (pepene galben, foarte aromat, cu coaja groasă şi brăzdată în felii), suc lămâie, miere, vin spumant.

 

Ingrediente:

  • 1 kg cantalup (pepene galben, foarte aromat, cu coaja groasă şi brăzdată în felii)
  • 2 linguri suc lămâie
  • 3 linguri miere
  • 2 linguri vin spumant

 

Mod de preparare:

Sorbet de pepene galben cu miere: Pui toate ingredientele într-un vas şi le mixezi cu blenderul vertical.

Când devin o pastă fină, le dai la congelator.

Scoţi vasul şi mixezi din oră în oră.

Repeţi de cel puţin 3 ori şi poti servi.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.