Sorbet tropical

Printeaza

Sorbet tropical din: compot, litchi, fructul pasiunii, ou.

Ingrediente:Sorbet_tropical

  • 2×410 g compot de mango
  • 560 g litchi din conservă, fără sâmburi
  • 1 ceaşcă cu pulpă de fructul pasiunii (aprox. 4 fructe mari)
  • 1 albuş de ou

 

Mod de preparare:

Pasează toate ingredientele într-un blender. Toarnă compoziţia într-un recipient din plastic şi congelează până când se întăreşte, cel puţin 4 ore.

Răzuie îngheţata din recipient şi pune-o iarăşi în blender. Mixează din nou până devine cremoasă. Pune compoziţia înapoi în recipient.

Congelează peste noapte.

Scoate îngheţata cu 20 de minute înainte de a servi. Pentru aceasta, ta cu lingura de îngheţată sorbet din recipient, umple cornete şi serveşte imediat.

Sorbet tropical

Sorbet_tropical

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.