Sos a la grec

Printeaza

Sos a la grec

Ingrediente:Sos a la grec

  • 100 g ulei
  • 150 g sifon
  • 1 lămîie sau 2 g sare de lămîie
  • 2 g piper
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Se toarnă sifonul într-un castron. Se adaugă pătrun­jel verde tocat, ulei, piper, sare, zeamă de lămîie sau sare de lămîie şi se bate amestecul cu telul.

Sosul trebuie să fie picant şi acrişor. Se serveşte mai mult la peşte gras fript la grătar: morun, nisetru, pălămidă, scrumbii etc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.