Tinctură de Pătrunjel pentru Întărirea Imunității: Elixirul Sănătății Naturale din: patrunjel, alcool. Îmbogățiți-vă arsenalul de apărare imunitară cu acesta Tinctură de Pătrunjel – un elixir natural conceput pentru a sprijini și a întări sistemul imunitar. De-a lungul secolelor, pătrunjelul a fost valorificat în medicina tradițională pentru proprietățile sale de întărire a imunității. Utilizat din vremuri […]
Sos alb cu castraveti
PrinteazaSos alb cu castraveti din: ceapa, untura, faina, vin alb, zeama de carne, mustar, castraveti in otet, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 ceapă
- 1 lingură untură
- 1/2 lingură făină
- 1 ceaşcă vin alb
- 2 ceşti zeamă de carne
- 1 linguriţă muştar
- 2 castraveţi în oţet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Sos alb cu castraveti: Cureţi şi tai mărunt o ceapă, o căleşti în untură şi când s-a aurit adaugi făina, stingi cu vinul şi zeama de carne şi laşi să fiarbă la foc mic timp de 30 de minute, iei apoi sosul de pe foc, îl amesteci cu muştarul şi castraveţii tăiaţi felii subtiri si potrivesti de sare si piper.
Serveşti la friptura de porc, pregatita in tigaie sau la cuptor sau limba taiata felii.
Poftă bună!
Fazan cu Struguri și Sos de Vin
Fazan cu Struguri și Sos de Vin din: fazan, struguri, vin alb, unt, ulei de masline, ceapa, bulion de pui, sare, piper, ierburi aromatice. Fazanul cu struguri și sos de vin este un fel de mâncare rafinat, care combină gustul unic al vânatului cu dulceața strugurilor și aroma complexă a vinului. Această rețetă este perfectă […]