Sos alb cu faina

Printeaza

Sos alb cu faina din: unt, faina, lapte, sare, piper.

Ingrediente:

  • 5 linguri unt proaspăt
  • 8 linguri făină de grâu superioară
  • 3 ceşti lapte rece
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare Sos alb cu faina:

Se căleşte, timp de câteva minute, făina in unt şi se stinge cu lapte rece, amestecând tot timpul, spre a nu face cocohoaşe.

Se ia cratiţa de pe foc şi se adaugă ouăle, bătute separat înainte.

Se sărează si se piperează, amestecându-se din nou.

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.