Sos alb cu nucsoara

Printeaza

Sos alb cu nucsoara din: unt, faina, lapte, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:

  • 5 linguri unt proaspăt
  • 8 linguri făină de grâu superioară
  • 3 ceşti lapte rece
  • nucşoară
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Sos alb cu nucsoara: căleşte, timp de câteva minute, făina in unt şi se stinge cu lapte rece, amestecând tot timpul, spre a nu face cocohoaşe. Se ia cratiţa de pe foc şi se adaugă ouăle, bătute separat înainte.

 

sărează, se piperează şi se adaugă nucşoara, în cantităţi după gust, amestecându-se din nou.

 

 

Savurati!

 

 

 

Tinctură de pelin pentru paraziți intestinali

Tinctură de pelin pentru paraziți intestinali: Remediu natural antiparazitar. Pelinul (Artemisia absinthium) este o plantă medicinală renumită pentru proprietățile sale antiparazitare, antibacteriene și antiinflamatoare. Tinctura de pelin ajută la eliminarea paraziților intestinali, susținând sănătatea sistemului digestiv și îmbunătățind funcțiile intestinale. Ingrediente 50 g frunze și flori uscate de pelin 500 ml alcool alimentar de 40-50% […]

Clătite Sărate cu Urdă și Brânză de Capră

Clătite Sărate cu Urdă și Brânză de Capră: o alternativă delicioasă și rafinată la clătitele tradiționale dulci. Această rețetă combină textura cremoasă a urdei cu gustul distinctiv al brânzei de capră, rezultând o mâncare savuroasă perfectă pentru micul dejun, brunch sau chiar ca o cină ușoară. Timp de preparare Pregătire: 15 minute Gătire: 30 minute […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.