Sos alb cu parmezan

Printeaza

Sos alb cu parmezan din: sos, vin, sunca, parmezan, ceapa, sare, piper, smantana, patrunjel, unt, lapte.

Ingrediente:Sos alb cu parmezan

  • 1/4 l sos alb
  • 1/2 pahar cu vin alb
  • 50 g şuncă
  • 40 g parmezan
  • 2 gălbenuşuri
  • 1/2 ceapă
  • sare
  • piper alb măcinat
  • 1 lingură cu smântână
  • pătrunjel verde
  • 30 g unt
  • puţin lapte

Mod de preparare:

Tocaţi mărunt ceapa, puneţi-o cu vinul pe foc mic şi fierbeţi-o până când lichidul scade aproape complet. Adăugaţi sosul alb, puţin lapte, unt şi fierbeţi cu şunca tăiată julienne, timp de 3-4 minute.

Combinaţi totul cu gălbenuşurile, smântână, parmezanul şi pătrunjelul verde tocat fin.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.