Sos alb rapid

Printeaza

Sos alb rapid din: faina, unt, apa, sare.

Ingrediente:Sos alb rapid

  • 50 g făină
  • 35 g unt
  • 500 ml apă (zeamă de carne)
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se pune untul într-o tigaie şi se lasă pe foc până se topeşte. Se face focul mic, se adaugă făina şi se amestecă, ţinându-se pe foc până ce făina capătă culoarea uşor gălbuie.

Se adaugă apă (zeama de carne) fierbinte, se pune sare, după gust, şi se amestecă. Se lasă pe foc să fiarbă un clocot – două.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.