Sos alb suprem de pasăre (veloute)

Printeaza

Sos alb suprem de pasăre

Ingrediente:Sos alb suprem de pasăre (veloute)

  • 60 g unt
  • 2 linguri făină
  • 1/2 l supă de pasăre
  • 2 linguri smîntînă
  • puţină esenţă de ciuperci
  • sare (eventual puţin Maggi)

 

Mod de preparare:

Se face un rîntaş alb din unt şi făină şi se stinge cu supa, esenţa de ciuperci şi Maggi.

Se sărează şi se fierbe 5-6 minute. Se drege cu smîntînă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.