Sos alb suprem de peste cu lamaie

Printeaza

O reteta de sos alb suprem de peste cu unt, faina, sare, piper alb, zeama de peste, doua galbenusuri, doua linguri de smantana si lamaie.

Ingrediente:Sos alb suprem de peste cu lamaie

  • 60 g unt
  • doua linguri faina
  • sare
  • piper alb
  • 1.2 l zeama de peste
  • doua galbenusuri
  • doua linguri smantana
  • 1/4 lamaie

 

Mod de preparare:

Se face un rantas alb din unt, faina si se stinge cu zeama de peste. Se pun sare, piper alb si se firbe 5 minute. Se adauga galbenusurile, smantana si zeama de lamaie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.