Sos Alexandra

Printeaza

Sos Alexandra

Ingrediente:Sos Alexandra

  • 1/4 l sos suprem de pasăre
  • 1 piept de pui fiert sau fript
  • 20 g Maggy
  • 1 lingură frişcă lichidă
  • sare
  • 20 g migdale

 

Mod de preparare:

Migdalele se curăţă de coajă şi pieliţă, se spală şi se pisează cu 1 lingură de sos suprem pînă devine o pastă.

Apoi se amestecă cu restul de sos şi se pune la foc.

Cînd a început să fiarbă, se amestecă cu pieptul de pui tăiat ju­lien şi cu frişca lichidă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.