Granola de casa din: ovaz, seminte de floarea soarelui, seminte de susan, germeni de grau, fulgi de cocos, nuci, migdale, tarate de grau, seminte de in, scortisoara, indulcitor. Ingrediente: 150 gr ovaz 90 gr seminte de floarea soarelui 90 gr seminte de susan 40 gr germeni de grau 90 gr fulgi de cocos, neindulciti […]
Sos de alune
PrinteazaSos de alune din: alune, ceapa, usturoi, ghimbir, ulei, lapte de cocos, sos de soia, chutney de mango, ardei, sare si piper.
Ingrediente:
- 200 g de alune prajite
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura de ghimbir ras, proaspat
- 1 lingura de ulei de gatit
- 1 conserva de lapte de cocos
- 2 linguri de sos de soia
- 3 linguri de chutney de mango
- un varf de cutit de ardei
- sare si piper
Mod de preparare:
Pune alunele la blender. Curata si toaca ceapa si caleste-o in ulei. Adauga usturoiul zdrobit si ghimbirul si caleste-le impreuna inca un minut.
Pune alunele, laptele de cocos, sosul de soia si chutney-ul si lasa sosul sa fiarba cateva minute.
Asezoneaza cu ardei, sare si piper. Sosul se serveste fierbinte cu pui la cuptor sau legume la gratar.
Sos de alune
Pofta buna!
Salată de căpșuni cu spanac și brânză feta
Salată de căpșuni cu spanac și brânză feta din spanac proaspat, capsuni, branza feta, ulei de masline extravirgin, otet balsamic, sare, piper. Această salată este o combinație perfectă între dulce și sărat. Spanacul adaugă un gust proaspăt și textură crocantă, în timp ce căpșunile aduc o notă de prospețime și dulceață. Brânza feta adaugă o […]