Sos andaluz

Printeaza

 Sos andaluz

Ingrediente:Sos andaluz

  • 1 cutie crevete sau 20 cozi de raci fierţi
  • 3 fileuri de anşoa
  • 30 g capere
  • puţin pătrunjel
  • 1/4 sos suprem de peşte
  • 1 păhărel vin roşu
  • 30 g unt
  • 1 lingură smîntînă.

 

Mod de preparare:

Crevetele şi fileul se taie şi se fierb 4 minute împreună cu caperele, sosul de peşte şi cu vinul roşu.

Se drege cu unt, smîntînă şi cu pătrunjel tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.