Sos de anghinare cu parmezan din: inimi de naghinare, maioneza, parmezan, usturoi, paprika. Poate fi servit cu fulgi de piper, felii de castraveti, tije de telina sau biscuti dietetici.
Ingrediente:
1 cutie inimi de anghinare
120 ml maioneza
120 gr parmezan
1 catel usturoi, zdrobit
Paprika
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 170C. Scurgeti si maruntiti anghinarele.
Amestecati cu maioneza, parmezan si usturoi si omogenizati.
Transferati intr-un vas termorezistent, presarati paprika si dati la cuptor 45 minute.
Pui cu anghinare si masline din: rosii, anghinare, lamaie, ulei, masline, oregano, pulpe de pui. Ingrediente: 400 g roşii mixte, înjumătăţite sau tăiate în sferturi 150 g inimi de anghinare, tăiate în jumătate 1 lămâie, tăiată în sferturi 1 lingură cu ulei de măsline 4×250 g pulpe de pui, cu pieliţă 75 g mix de […]
Placinta cu spanac si anghinare din: faina, unt, apa, sare, fasole, ceapa, ulei de masline, anghinare, oua, parmezan, spanac, sare, piper. Ingrediente: pentru aluat: 300 g făină 160 g unt 1/2 pahar de apă 1 praf de sare 200 g fasole uscată pentru presat foaia pentru umplutură: 2 cepe 4 linguri ulei de măsline 10 […]
Sos de branza cu usturoi si parmezan din: unt, usturoi, crema de branza, lapte, parmezan, piper, sare. Ingrediente: 4 linguri unt 3 catei usturoi, tocat 240gr crema de brânză 1 cană lapte 240gr parmezan, ras ½ lingurița piper 1 praf sare Mod de preparare: Topiți untul într-o cratiță medie. Adăugați usturoiul și gătiți […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.