Sos cu arpagic

Printeaza

Sos cu arpagic din: ceapa, vin, ciuperci, maduva, tarhon, patrunjel.

Ingrediente:Sos cu arpagic

  • 1 ceapă de arpagic
  • 1 pahar cu vin roşu
  • 1/3 l sos spaniol
  • 100 g ciuperci
  • 50 g măduvă
  • tarhon şi pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Tocaţi ceapa mărunt şi puneţi-o la fiert cu vinul.

Când lichidul a scăzut la un sfert din cantitatea iniţiala, puneţi ciupercile spălate şi tocate. Adăugaţi sosul spaniol, apoi măduvă, piper şi verdeaţă tocată.

Serviţi acest sos cât este fierbinte.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.