Sos de asmăţui cu vin

Printeaza

Sos de asmăţui cu vin din: morcovi, radacina de patrunjel, telina, ceapa, usturoi, ulei, vin, asmatui, zeama de carne, sare.

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 50 ml ulei
  • 1 pahar vin
  • 2-3 linguri asmatui tocat fin
  • zeama de carne
  • sare

 

Mod de preparare:

Sos de asmăţui cu vin: Se curaja legumele si se fierb in zeama de carne.

Se dau prin sita si se adauga sare, ulei, vin si asmatui.

Se lasa sa fiarba pana se ingroasa ca un sos.

Este bun pentru rasol, friptura.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.